Rävlanda 121, 471 93 Kållekärr ÖPPETTIDER MÅNDAG-FREDAG 11:30-14:30

  0304-66 09 11  info@tjornsgkbistro.se

DELIGHTFUL EXPERIENCE

Catering & event

Catering & event

Välkomna till vår Golfklubbs catering- och eventavdelning, där vi kombinerar den ljuva konsten av kulinarisk excellence med den avslappnade atmosfären hos en exklusiv golfklubb. Vi är stolta över att erbjuda inte bara en förstklassig cateringupplevelse utan även möjligheten att hyra vår charmiga lokal för ditt nästa oförglömliga evenemang. Oavsett om det är en livfull studentfest, en jubilerande födelsedagsfirande eller en avslappnad samlingsplats för släktträffen, är vår plats designad för att göra varje ögonblick minnesvärt.

Vår catering är skapad med passion och precision för att leverera en kulinarisk resa för dina smaklökar. Varje rätt är en kombination av färska och lokala ingredienser, tillagade med enastående skicklighet för att ge dig och dina gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Från välkomstdrinkar till de ljuvligaste desserter, är vårt kök redo att förse varje tillfälle med en gastronomisk touch.

Men vårt erbjudande stannar inte vid maten. Vår rymliga lokal, inbäddad i den gröna skönheten av golfbanan, erbjuder en unik och stämningsfull plats för ditt evenemang. Oavsett om du vill dansa under stjärnorna, hålla tal i en avslappnad miljö eller bara njuta av tid med nära och kära, ger vår lokal dig flexibiliteten att skapa ditt drömarrangemang.

För studentfesten där glädjen ekar genom lokalens väggar, för födelsedagsfirandet där varje ögonblick blir en jublande stund eller för släktträffen där generationer möts – vi är redo att göra det extraordinärt för dig. Vårt dedikerade team av eventexperter är här för att se till att varje detalj tas om hand, så att du kan slappna av och njuta av varje magiskt ögonblick.

Kontakta oss för att skräddarsy ditt catering- och eventpaket. Vi ser fram emot att vara värd för ditt nästa minnesvärda ögonblick och göra det till något alldeles speciellt. Välkomna till en plats där varje event blir en historia att berätta och där gastronomi och gemenskap går hand i hand!