Rävlanda 121, 471 93 Kållekärr ÖPPETTIDER MÅNDAG-FREDAG 11:30-14:30

  0304-66 09 11  info@tjornsgkbistro.se

DELIGHTFUL EXPERIENCE

Ala carte meny

ALA CARTE MENY

ALA CARTE MENY

Välkomna till vår Golf Bistro, där vi förenar passionen för golf med en extraordinär kulinarisk upplevelse. Utforska vår exklusiva à la carte-meny, noggrant sammansatt för att tillfredsställa såväl golfentusiaster som finsmakare.

Inled din smakresa med våra delikata förrätter, där varje tugga är en smakfull förberedelse inför det som komma skall. Våra huvudrätter är en hyllning till färska, lokala råvaror och skapar en harmoni av smaker på varje tallrik. Från grillade favoriter till innovativa vegetariska alternativ, finns något för varje smakprofil.

Vår à la carte-meny sträcker sig över land och hav, och våra kockar kombinerar passion med precision för att skapa konst på tallriken. Avsluta er golfbistro-upplevelse med en söt triumf från vårt dessertutbud, där varje smak är en perfekt avslutning på er gastronomiska resa.

Oavsett om du delar golftips över en aptitretare eller njuter av en elegant måltid efter en rundning, är vår Golf Bistro den perfekta platsen för att förena sport och kulinarisk njutning. Välkommen till en smakfull värld där varje måltid är en triumf!